elsana20Participant
روزانه در سراسر جهان 2.25 میلیارد فنجان قهوه مصرف می شود. بهترین زمان برای نوشیدن قهوه 9.30 صبح الی 11.30 صبح است و عملکرد قهوه را مؤثرتر می کند. جالب است بدانید در جنگل های اتیوپی هزاران نوع گوناگون از قهوه وجود دارد و بیشتر نمونه هایی که ما مصرف می کنیم از تعداد انگشت شماری از انواع مختلف قهوه تهیه می شوند. اگر می خواهید یک قهوه اصل و بکر بنوشید، دانه ی کامل را خریداری کرده و خودتان در خانه آسیاب کنید؛ چرا که پودر قهوه زودتر از دانه ی کامل آن عطر و طعم خود را از دست می دهد. این نوشیدنی پس از مدت کوتاهی از درست کردن حدود 15 دقیقه، عطر و طعم خود را از دست می دهد و تنها قهوه فرانسه است که می شود مانند چای یک الی دو ساعت آن را مصرف نمود و زود کهنه نمی شود. برای تهیه قوه فرانسه از فرنچ پرس استفاده می شود. فرنچ پرس از یک مخزن که شبیه لیوان بزرگ است و یک اهرم تشکیل شده است و در سایز و حجم های متفاوتی در بازار موجود است. برای تهیه این نوع قهوه ابتدا اهرم را برداشته و مقداری قهوه را که به ازای هر نفر ١٤ گرم است در داخل مخزن بریزید. اگر قهوه ی غلیظ تری میخواهید میتوانید مقدار قهوه ی بیشتری بریزید. در مقابل قهوه ترک وجود دارد که بسیار ریزتر و غلیظ تر از قهوه فرانسه می باشد. در دنیای قهوه ها، قهوه ترک محبوبیت زیادی دارد و در کشور امارات بیشترین متقاضی را دارد. این محصول دارای دسته بندی و مدلهای مختلف می باشد که قهوه دیبک یکی از قدیمی ترین انواع آن است. نحوه دم آوری این قهوه مانند انواع قهوه ترک های دیگر است و شما می توانید با اضافه کردن هل و دارچین، عطر و بوی دلچسبی به قهوه بدهید. چنانچه تمایل دارید به شکل سنتی و اصیل این قهوه دلچسب را آماده کنید بهتر است از منقل استفاده نمایید. اگر تمایل به نوشیدن کافیئن هر چه بیشتر دارید قهوه اسپرسو به شما پیشنهاد می شود که در فنجان های کوچک سرو می شود و دارای خاصیت چربی سوزی و لاغری است زیرا کمترین میزان کالری را نسبت به انواع قهوه داراست.